Uncategorized

Începând cu anul 2019 ne desfășurăm activitatea pe piața din România ca producător și comerciant al ambalajelor din carton. Din anul 2021 am decis să transformăm site-ul nostrum de prezentare într-un magazin online, atât pentru o vizibilitate mai bună, cât și pentru o scalare a businessului.

       În cadrul secțiunii de “Știri” veți putea vedea produsele noi prezente în magazin, promoții sau vânzări speciale, informații noi sau chiar și evenimente importande ce vizează piața ambalajelor din România.

Viziunea noastra

Cu o linie de producție nouă, ne dorim să oferim o soluție de ambalare din hârtie și carton ondulat în locul ambalajelor din alte materiale care nu sunt biodegradabile și care au un impact major asupra mediului înconjurător.

Misiunea noastra

Ne dorim să fim o organizație orientată spre calitate, satisfăcând nevoile din piața ambalajelor printr-un standard constant de competență ridicată. Ne dedicăm rezolvării necesităților clienților, angajaților și comunității noastre având un impact minim asupra mediului înconjurător. Acest fapt se datorează utilizării de energie verde în întreg procesul de producție.

Angajamentele noastre

  • Protejarea mediului înconjurător
  • Furnizarea produselor de un standard cât mai înalt
  • Asigurarea și menținerea unui mediu de lucru sigur
  • Actualizarea constantă a procedurilor și tehnologiei
  • Dezvoltarea unui program de inovare a ambalajelor din carton.

Vă așteptăm!